Projects Een kleine greep uit de portfolio of download hier onze brochure (40 Mb).

CORPUS 'De Anatomische Les'

CORPUS
Voor CORPUS Experience heeft AT Media 'De Anatomische Les' ontwikkeld; een multi touch experience waarbij je het menselijk lichaam digitaal kan ontleden. Via de multiple-choice vragen wordt de kennis over het menselijk lichaam getoetst. De productie is succesvol tot stand gekomen met partners 2Preform voor de grafische content, Trin-IT voor ontwikkeling van software en DIZ Informatiezuilen voor de hardware.
Bekijk teaser animatie

The Voice of Holland

Yourvoice
Voor het derde seizoen van de Voice of Holland heeft All Terrain Media The Blind Audition Lijn ontwikkeld. De tool maakt het mogelijk om via een speciaal telefoonnummer auditie te doen welke direct online gepubliceerd wordt. Aldaar kan de auditie worden afgespeeld en direct worden gedeeld via email of de bekende social media kanalen. Deze opdracht is uitgevoerd onder de firma Speakin en powered by Lagua.
Bekijk Project

CliniClowns

CliniClowns
CliniClowns heeft onze hulp ingeroepen bij het opzetten van de diverse social media kanalen. Na het inrichten van de pagina's en het geven van workshops aan de organisatie zijn wij begonnen met het opzetten van een aantal concrete acties. Enkele resultaten hiervan zijn de Grandineus campagne, de Facebook campagne rondom het CliniClowns College en de Gouden Neus stempagina. Hou de Facebook pagina in de gaten voor nieuwe campagnes.
Bekijk 3D animatie

Fabstagram

Fabstagram
Met Instagram maak je zelfs van de meest saaie foto’s trendy kiekjes. Gebruik Fabstagram om je favoriete Instagram foto's op je eigen iPhone-cover te ontwerpen. Geen gedoe met foto's uploaden: log in met je Instagram-account, kies je product, ontwerp je case, set magneetjes of kaarten en binnen enkele dagen ligt het op je deurmat. All Terrain Media ontwikkelde samen met partners Atticweb en Jong Creatief Enzo de huisstijl, packaging, back-office en website.
Bekijk Fabstagram

Crucell

Voor Crucell ontwikkelde All Terrain Media samen met motion design partner 2Preform een animatie over de werking van het griep virus en de wijze waarop Crucell's zelf ontdekte antilichamen hier mogelijk weerstand tegen kunnen bieden.
Bekijk 3D animatie

VOID Acoustics

VOID
Voor VOID, bekend van de audiosystem in de Amsterdamse club AIR, heeft AT Media de website ontwikkeld. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de social media strategie en het opzetten van verschillende online campagnes, alsmede de videoproductie.
Bekijk Project
2016 All Terrain Media all rights reserved